€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Beleef het ultieme zomergevoel bij Center Parcs: ontdek onze topbestemmingen

Family time - 05 Jul. 2024

Beleef het ultieme zomergevoel bij Center Parcs: ontdek onze topbestemmingen

Ontdek onze vakantieparken voor een onvergetelijke zomervakantie! We hebben speciaal voor jou onze top 5 bestemmingen voor de zomer van 2024 op een rijtje gezet. In willekeurige volgorde, want eerlijk gezegd kunnen wij niet kiezen…

 


Het relaxte leven vol ruimte en rust op Parc Sandur

Midden in de rust, tussen de natuur en prachtige plassen, vind je Parc Sandur. Een echte zomerhit voor het hele gezin. Het park ligt vlakbij Emmen, een plek waar je met de fiets snel naartoe kunt en is omringd door mooie stukken natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

En wat dacht je van De Grote Rietplas? Je kunt hier varen, waterfietsen, zwemmen en zelfs surfen! Vergeet niet om je goed in te smeren! Als je toe bent aan iets actiefs, dan kun je op de vernieuwde padelbanen goed je energie kwijt.

  • Geniet van een prachtig uitzicht op het water vanuit bijna al onze cottages.

  • Waan je in extra luxe met onze stijlvolle Premium cottages.

  • Ga op vakantie met een extra groot gezelschap en verblijf in onze 12 persoons VIP cottage.


 

Het walhalla voor avonturiers op Port Zélande

Zin in actie? Dan is Port Zélande de perfecte zomerbestemming voor 2024! Ontdek activiteiten op het Noordzeestrand en geniet van de leukste watersporten op het Grevelingenmeer. Voor wie liever ontspant, biedt de zilte zomerlucht ook alle ruimte om tot rust te komen. Huur een bootje voor een zomerse dag op het water, of relax aan het strand terwijl de kinderen zich uitleven.

Op Port Zélande bruist het van actie en avontuur. Leer windsurfen of golfsurfen, zoef over het strand met strandzeilen of geniet van het waterspeelparadijs met wel 40 attracties in de open lucht. Trek je duikpak aan en ontdek de magische onderwaterwereld, of verken de omgeving boven het water met een supboard, waterfiets of kano. Het avontuur roept!

  • Boek een Premium Kindercottage, waarbij het plezier niet stopt bij de voordeur. Er valt van alles te beleven in en om het huisje.

  • Geniet van een avontuurlijke Lodgetent, perfect voor de vrijheid van kamperen met het comfort van een vakantiehuis.

  • Kies voor het comfort van een Appartement om bij te komen van alle avonturen tijdens de vakantie.

 


Op verkenning in de pittoreske dorpjes bij Les Ardennes

Ontdek de heuvelachtige gebieden in de bosrijke omgeving van Les Ardennes. Op slechts 20 minuten rijden vind je prachtige watervallen en gezellige dorpjes vol karakter. Het is een groot mountainbike paradijs met vier verschillende MTB-routes van in totaal 300km lang! Op de fiets is hier in de omgeving zoveel te beleven, onder andere de abdij van Stavelot en ook het Circuit van Spa-Francorchamps ligt in de buurt.

Op het park kun jij je wagen aan onze high adventure experience tussen de bomen door. Of bleef uren aan waterpret in onze Aqua Mundo. Ben je toe aan wat ontspanning? Boek dan een heerlijke massage bij onze Deep Nature Spa.

  • Verwen jezelf met extra luxe in een van onze VIP cottages en geniet van de sauna én een regendouche.

  • In al onze cottages zit een dakraam waardoor je ‘s avonds laat prachtige sterren kunt bewonderen. Lees hier onze tips & tricks voor sterrenkijken.


 

Ontdek talloze watersporten op Park Bostalsee

Park Bostalsee ligt naast een enorm groot watersportmeer van wel 120 hectare waar iedere watersporter zich helemaal kan uitleven. Je kunt er windsurfen, een kano huren en zelfs zeillessen nemen. Bekijk je het liever vanaf de kant op het strand? Kom tot rust op je strandlaken, bouw de mooiste zandkastelen of speel een potje beachvolleybal. Er is voor ieder wat wils! Op het park kun je ook een hoop doen, zoals tennissen, golfen of daag elkaar voor een Laser Battle.

Ook in de omgeving is er van alles te beleven. Zo kun je een fiets huren bij het Cycle Center en de nationale parken ontdekken. Misschien spot jij wel een zeldzame zwarte ooievaar! Of ontdek Trier, de oudste stad van Duitsland. Hier vind je naast gezellige restaurants ook enorm veel cultuur en geschiedenis.

  • Geniet van een VIP verblijf in een ruime VIP cottage met een sauna, bubbelbad en regendouche.

  • Roep je vrienden of familie bij elkaar en boek een 10 persoonscottage om samen van de zomer te genieten.

 


Kleurrijke cottages aan een kristalhelder meer op Le Lac d’Ailette

In het noordelijkste puntje van Frankrijk is Le Lac d’Ailette voor velen een favoriete bestemming. In de zomer straalt de zon over het kristalheldere meer en het hagelwitte strand. Het park is omringd door gekleurde houten huisjes en schaduwrijke straatjes die je even helemaal doen wegdromen. Op een steenworp afstand liggen de beroemde champagnekelders van Reims, perfect voor een toost op het goede leven!

Op Le Lac d'Ailette zijn er volop zomeractiviteiten voor jong en oud. Geniet met de hele familie van een ontspannen potje petanque, breng de kleintjes naar de kinderboerderij of neem deel aan een spannend sporttoernooi. Overwin jullie knikkende knieën op de High Adventure Trail met apenbruggen en springkussens, of verken het meer met elektrisch surfen, suppen of een waterfiets.

  • Overnacht in een van de comfortabele Canadese cottages aan het meer.

  • Boek een Lakeside cotttage met een overdekt privéterras en een panoramisch uitzicht over het meer.

 


Heb je jouw topbestemming voor de zomer van 2024 gevonden? Boek jouw zomervakantie bij Center Parcs en beleef het ultieme zomergevoel.