€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Tips voor een dagje Park de Haan

Insider tips - 29 Aug. 2024

Tips voor een dagje Park de Haan

Ben je binnenkort in de buurt van De Haan in België te vinden? Deze gezellige badplaats ligt op een half uurtje rijden van Brugge en staat bekend om zijn prachtige kustlijn en mooie Belle Epoque-huizen. Je vindt er Park de Haan, waar jong en oud geniet van een gezellige dag vol avontuur en ontspanning. Lees hier onze tips voor een dagje Park de Haan.

Een heerlijke dag op en aan het water

Park de Haan ligt op 1 kilometer afstand van een prachtig strand, waar je verschillende watersporten kunt beoefenen. Begin de dag actief met een lesje golfsurfen of strandzeilen. Of ontdek de prachtige omgeving vanaf het supboard, de kajak of de catamaran. Je kunt lessen boeken en materiaal huren bij Watersportclub Windhaan. Leef je uit!

 

Doe je het liever rustiger aan? Strijk neer op een strandlaken, terwijl de kinderen spelen in de branding. Of bezoek een van de gezellige beach clubs, waar je Vlaamse lekkernijen proeft met de voeten in het zand. Het leven is goed! Is het wat minder mooi weer, of hou je niet zo van het strand? Breng dan een bezoek aan de Aqua Mundo met zwembaden, glijbanen en een spannende wildwaterbaan. 

 

In de Aqua Mundo is er voor iedereen iets leuks te beleven. De allerkleinsten spetteren en spelen in het veilige Kinder-doe-bad, terwijl de grotere kinderen van glijbanen sjezen en de wildwaterbaan bestormen. Wat een plezier! Anderen komen helemaal tot rust in het bubbelbad of leven zich uit in het golfslagbad en het buitenbad. Wil je een dagje langskomen in de Aqua Mundo? Boek dan online een dagticket.



Actieve groepsactiviteiten

Voor actieve groepsactiviteiten zit je he-le-maal goed bij Park de Haan. Daag je vrienden of familie uit voor een spelletje outdoor lasergamen (vanaf 6 jaar). Maak teams en schiet de tegenstander af, maar pas op: je mag niet geraakt worden! Of versla de holes op het outdoor minigolf parcours. Iets doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan? Boek eens een les boogschieten in het bos, onder begeleiding van een professional (vanaf 8 jaar).

 

Ook binnen is er van alles te doen op Park de Haan. Van een gezellig spelletje bowlen tot een ‘rondje om de wereld’ met tafeltennis. Zijn jullie gek op gamen? Dan mogen jullie Gametown echt niet missen. Speel verschillende videogames en win de leukste prijzen. Of geef je op voor de Crazy Game Time: een avond vol spel en plezier, onder begeleiding van een gastheer. Bestel een drankje en ‘let the games begin…’


Avonturen voor kinderen

Park de Haan is een waar speelparadijs voor ieder kind. Kleintjes hoeven zich geen seconde te vervelen. Ze kunnen zich uitleven in de BALUBA indoor met klimrekken, trampolines en een gigantische ballenbak. Als daggast kun je een online combiticket boeken met toegang tot de Aqua Mundo en BALUBA Indoor Speelwereld Of bezoek de outdoor speeltuinen met glijbanen, schommels, zandbakken en meer…

 

In de buitenlucht is er nog veel meer te ontdekken. Ontmoet de leukste dieren op de kinderboerderij. Je kunt daar konijnen, geiten en andere lieve dieren aaien en knuffelen. Kinderen kunnen ook op avontuur met de Kids Safari. Ze nemen plaats in een jeep en rijden vervolgens stapvoets over een parcours. Met zulke stoere verhalen kunnen ze thuiskomen!


Tijd voor ontspanning…

Na al die inspanning en leuke activiteiten is het tijd voor de nodige ontspanning. Gun jezelf een heerlijke behandeling in de Nature Spa van Park de Haan. Boek een ontspannen lichaamsmassage of verwen jezelf met een gezichtsbehandeling. Of kies voor een bijzondere moeder & dochter behandeling. Er is van alles mogelijk! Je kunt de behandelingen boeken bij de receptie.

 

Is heerlijk eten voor jou de ultieme ontspanning? In de Market Dome vind je verschillende gezellige restaurants.. Bij het Tasty Buffetrestaurant verrassen onze chefs je met een uitgebreid All You Can Eat & Drink-buffet. Liever à la carte eten? Schuif aan in het Italiaanse restaurant Il Giardino of kies een tafeltje in het leuke Grand Café. Laat het jullie smaken!

 

Blijf na het eten zeker nog even hangen in de Market Dome. Kom gezellig wat drinken en geniet van de live muziek...

 

Zin gekregen in een dagje Park de Haan? Boek een dagticket en tel de dagen af tot het zover is… Wil je graag langer in het park doorbrengen? Dat kan! Boek jouw verblijf op Park de Haan en kom tot rust in het midden van de prachtige Belgische natuur.