€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Top 5 herfstbestemmingen bij Center Parcs

Insider tips - 01 Oct. 2024

Top 5 herfstbestemmingen bij Center Parcs

De herfst is het ideale moment om tot rust te komen na de drukke zomermaanden. En hoe doe je dat beter dan met een vakantie bij Center Parcs? In onze parken vind je tal van indoor activiteiten voor als het regent en kan je genieten van de prachtige herfstkleuren in de natuur. We hebben onze top 5 herfstbestemmingen op een rij gezet, in willekeurige volgorde, zodat jij zelf je favoriet kunt kiezen!

1. De Eemhof (Nederland)

 

De Eemhof ligt vlak bij het loofbos Horsterwold. In de herfst laat het bos zich van zijn mooiste kant zien, ideaal voor een prachtige wandeling door het geel, groen en oranje. Ga met de kinderen op zoek naar het mooist gekleurde blad, een leuk souvenir voor thuis! Je kunt ook lekker uitwaaien aan het Eemmeer, of maak prachtige fietstochten in de omgeving.

 

In de Aqua Mundo ontsnap je even aan de herfst. Je geniet er van waterpret tussen de palmbomen, met de spannende Turbo Twister, Duo Racer en avontuurlijke wildwaterbaan. Zin in indoor surfen? Probeer de Flow Rider!. Durf jij het aan? Kinderen leven zich uit in het indoor speelparadijs BALUBA, met klimrekken, glijbanen, trampolines en meer!

  • Geniet van knusse avonden voor de open haard in de Comfort Cottage, midden in de natuur.
  • Kijk uit over het Eemmeer in het Waterfrontsuite VIP Appartment, inclusief Finse sauna en bubbelbad.
  • Dompel jezelf onder in luxe met de Wellness Cottage, met een sauna en bubbelbad op jouw eigen privé-spa-terras.

 

2. De Vossemeren (België)

De herfst is een periode van rust en bezinning. Even ontspannen en bijkomen van de drukke zomermaanden. Leg jezelf helemaal in de watten bij de wellness van De Vossemeren. Boek een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling of doe een gezellige moeder-en-dochter beautybehandeling. Of ontdek de geheimen van de herfst, met de Nature Trail wandeling van Center Parcs.

 

Je kunt natuurlijk ook zelf op pad gaan. Maak een herfstwandeling in Nationaal Park Bosland of ontdek het prachtige duinlandschap van de Lommelse Sahara. Blijf je liever binnen? Beleef de dag van jullie leven in de Aqua Mundo, met een snorkelbad met tropische vissen en de spannende Monkey Splash! Kinderen kunnen op avontuur in het indoor speelparadijs Discovery Bay, vol piratenpret.

  • Verken de magische wonderen van de natuur in de Wonders of Nature Cottage. Het is hier net alsof je op expeditie bent.
  • Kom tot rust in de vernieuwde hotelkamers, met een dagelijks ontbijtbuffet. Dat is nog eens fijn wakker worden!
  • Kies voor optimale luxe met de vernieuwde VIP Cottages, inclusief sauna, bubbelbad en regendouche.

3. Park Bostalsee (Duitsland)

Ook op een regenachtige dag is er meer dan genoeg te doen bij Center Parcs. In Park Bostalsee kan je met het hele gezin een gezellig partijtje bowlen. Zijn jullie nog niet uitgespeeld? Daag elkaar uit met indoor minigolf of doe een spannend spelletje ‘rondje om de wereld’ met indoor tafeltennis. Wordt er droog weer voorspeld? Ga een dagje naar het nabijgelegen Trier of Luxemburg, beide prachtige bestemmingen!

 

Park Bostalsee ligt in een wonderschoon heuvellandschap. De omgeving is goed te verkennen te voet, maar ook per fiets. Trek zelf de natuur in, of ga met Center Parcs mee op een avontuurlijke wandeling vol weetjes over de regio. Zin in actie? Ga dan met het hele gezin op ontdekkingsreis met geocaching: een avontuurlijk spel dat werkt met GPS-ontvangers of een smartphone. Vinden jullie de verborgen schat?

  • Je bent van alle gemakken voorzien met de Comfort Cottage, inclusief volledig ingerichte keuken met vaatwasser en een privéterras.
  • Steek de open haard aan van jouw Premium Cottage, voor gezellige herfstdagen met het hele gezin.
  • Leg jezelf in de watten met een VIP Cottage, inclusief infrarood sauna, bubbelbad en regendouche.

 

4. Les Trois Forêts (Frankrijk)

In Les Trois Forêts kun je volop genieten van wellness in de grootste spa van Center Parcs Europa. Stoombaden, zwembaden, sauna’s en zoutwaterbaden: je vindt er alles om ultiem te ontspannen. Helemaal uitgerust? Doe dan de nodige prikkels op in de Aqua Mundo, met de Master Blaster, de wildwaterbaan, het Water Playhouse en de langste glijbaan van Center Parcs.

 

Kinderen hebben tijd tekort om alle activiteiten in de indoor speelhal te ontdekken. Ze springen op trampolines, lossen mysteries op in de Escape Room, klauteren op klimtoestellen en ontwijken laserstralen bij de LAZER Challenge. Met de Fun shooter schieten ze met schuimballetjes om hun tegenstander uit te schakelen. Mooi weer? Maak dan een herfstwandeling in het prachtige bos bij de Vogezen!

  • Geniet volop van jouw verblijf in jouw Premium Cottage. Met opgemaakte bedden, een bubbelbad en een uitgeruste keuken met vaatwasser.
  • Verblijf in een Cottage met een bijzonder thema, zoals sprookjes, expeditie of dieren. Een ware beleving voor het hele gezin!
  • Kies voor ultieme luxe met de Exclusive Cottage. Inclusief toegang tot jouw eigen wellnessbad met sauna, bubbelbad en regendouche.

5. De Huttenheugte (Nederland)

In De Huttenheugte is er volop herfstplezier te beleven. Jong en oud vermaakt zich urenlang tussen de exotische planten in de Aqua Mundo, met attracties zoals het golfslagbad, de wildwaterbaan en het kinder-doe-bad. Het Water Playhouse is een walhalla voor kinderen, waar ze over glijbanen roetsjen, met waterpistolen spelen en een grote emmer met wel 900 liter water kunnen uitstorten over zwemmers!

 

In de buurt vind je Plopsa Coevorden: een indoor pretpark met meer dan 25 geweldige attracties. Blijft het droog? Geniet van een herfstwandeling of fietstocht door de nabijgelegen bossen en heidevelden. Of bezoek de Drentse hunebedden, een echte aanrader! Voor een portie adrenaline kan je mountainbiken, ziplinen en het Adventure Island bezoeken. Duik bij slecht weer de vernieuwde Action Factory in, met een minigolfbaan, trampolines en een Escape Room.

  • Praat voor het haardvuur na over de heerlijke vakantiedag in de Comfort Cottage met volledig ingerichte keuken.
  • Ontdek de vernieuwde VIP Cottages, met een badkamer met regendouche, een open haard en opgemaakte bedden bij aankomst.
  • Boek de Wonders of Nature Cottage, waar je in iedere kamer iets leert over een ander natuurfenomeen. Zo is het hele verblijf één grote expeditie!

 

Heb je jouw favoriete bestemming voor de herfst gevonden? Boek jouw herfstvakantie bij Center Parcs en geniet van een ontspannen verblijf midden in de natuur.

Bewerkt door Center Parcs

Delen

Ontdek de parken

Tags